Artikler

Tre måder du kan finansiere din behandling

(sponsoreret indhold)

En god behandling hos akupunktører i Danmark koster gerne omkring 500 kroner. I de fleste tilfælde anbefaler vi, at et forløb indeholder 6-12 behandlinger, så det kan hurtigt blive et stort tag i lommen. Vi giver dig tre måder hvorpå du kan finansiere din behandling udenfor det danske sundhedssystem:

Medlem af Danmark
“Er du medlem af Danmark?” spørger receptionisten hvorefter du garanteret ryster på hovedet. Rigtig mange danskere har selvom de har rundet deres 30 års fødselsdag, endnu ikke meldt sig ind i sygeforsikringen Danmark. Er du én af dem, der hyppigt har behov for at besøge akupunktøren, kiropraktoren eller fysioterapeuten, kan der dog være mange penge at hente. Danmark giver nemlig tilskud til alternative behandlingsmetoder.

Invester i Bitcoin
For blot et par år siden var den digitale møntfod det helt store. Alle talte om Bitcoins og senere hen Ethereum. Se det lidt som at investere i klassiske aktier, men på et hurtigere marked hvor kursen kan svinge helt op til 5-10% på én enkelt dag. For mange mennesker har Bitcoin kastet høje gevinster af sig. Der er naturligvis en risiko, som med alle andre investeringsmuligheder. Har du lyst til at læse mere om Bitcoin

Læs artiklen Kryptovaluta – Fremtidens penge her.

Lånemuligheder
Er du studerende kan det være en god idé at optage et SU-lån. SU-lånet er ét af de billigste lån, du kan optage og du behøver ikke afdrage på det før et år efter du har færdiggjort din uddannelse. Er du ikke i gang med en uddannelse, kan du tale med din bankrådgiver om hjælp til at finansiere din behandling igennem et banklån. Det er din bankrådgiver, der vurderer, om du kan få et afdragsfrit lån i en periode og hvilken rente du kan få.

Husk i øvrigt at du hos mange behandlere kan betale dine regninger i rater. Spørg i receptionen hos din akupunktør.

Kommentarer lukket til Tre måder du kan finansiere din behandling