Artikler

Plej din krop, ikke kun hos din behandler!

(sponsoreret indhold)

Alternative behandlinger som eksempelvis akupunktur, er godt for krop og sjæl. Efter en en halv time hos din akupunktør, vil du føle dig, som et nyt menneske. Men husker du at pleje dig selv i hverdagen? Mange glemmer at det ikke er nok at besøge en behandler fra tid til anden. Din krop er din maskine og den skal smøres hver eneste dag.

Det er ikke alle, der går lige meget op i personlig pleje. Kvinder er helt naturligt mere vante kunder i butikker som Matas, Bodyshop og Helsekøbmanden. Dog er det vigtigt at påpege at mænd i lige så høj grad har brug for den omsorg, man nemt kan give sin krop.

5 minutter er alt, der skal til
En simpel og hurtig morgen- og aftenrutine kan være alt hvad der skal til for at din krop, føler sig elsket. Det behøver ikke tage mere end fem minutter og det behøver ikke kræve alverdens research at sætte sig ind i, hvad der skal til.

Hvad er dine behov?
Vask, skrub, masser, smør ind. Alt sammen i løbet af et svuptag og med produkter, der kan være i en lille toilettaske eller opbevaringsboks. Det kan alle være med på. Det kan være en god tyk natcreme, der giver masser af fugt til huden. Eller en ansigtsmaske, der fjerner døde hudceller. Produktet skal passe til din krop og dine behov.

Et kæmpe marked
Selvom tid er en afgørende faktor for mange, er der også en stor del af danskerne, der tror, at det er dyrt at købe de helt rigtige produkter ind. Sådan behøver det ikke at være. Markedet for personlig pleje er utrolig stort, det handler blot om at undersøge hvilke brands, der eksisterer og hvad de hver især gør af gode ting for kroppen. 

Vælg ud fra indhold og kvalitet
Husk altid at vælge produkter, der er fri for parfumer og parabener, som kan give allergi. Derefter kan det være en god idé at tale med en sagkyndig om, hvilke kemikalier, du så vidt muligt skal forsøge at undgå. Det gælder både for din egen skyld, men også for miljøet. Man har for nylig opdaget at der findes et stof i mange solcremer, som er med til at ødelægge koraler. Sætter du dig ind i dine produkter, plejer du ikke kun din krop men også den skønne natur.

Få produkterne sendt med posten
Føler du ikke at du har tid til at bevæge dig rundt i de forskellige helsebutikker, er der også en løsning på det. Der findes mange sider på nettet, hvor du kan købe et månedligt abonnement og på den måde få tilsendt produkter til personlig plejer måned for måned. Så er der ingen undskyldninger!

Kommentarer lukket til Plej din krop, ikke kun hos din behandler!