Artikler

Afspænding på ferien

De fleste, der går i behandling hos en akupunktør, har valgt denne behandling for at lindre hverdagens smerter med denne ældgamle asiatiske form for behandling. De fleste der går hos en akupunktør kender derfor alt til smerter og lever med dem – men ville det ikke være dejligt at kunne tage ferie fra dem for bare et par dage?

Ferie og smerter

Selvom der ikke nødvendigvis er nogen direkte vej eller nem måde at komme af med dine smerter, kan en ferie måske hjælpe dig med at slappe af i kroppen og spænde af – nye oplevelser og frisk luft under vingerne hjælper de fleste med at komme ned i gear og mærke velværen og afslapningen sprede sig i kroppen. En tur til USA er noget, de fleste drømmer om og kan give et andet perspektiv på hverdagens smerter og trummerum.  Læs mere her

Der er ikke noget værre end at være på ferie og ikke kunne slappe af med mange smerter.  Du er nok taget på ferie for også at kunne slappe af, og ‘holde fri’ fra smerterne, men nogle gange virker det bare ikke. Søg hjælp hos din akupunktør, når du kommer hjem, hvis feriens afslappende stemning ikke kan løsne op for nogle af dine spændinger.

 

Kommentarer lukket til Afspænding på ferien