Artikler

Opgrader elektronikken i din klinik

Arbejder din sekretær på en computer fra det forrige århundrede? Ved du, at du bør opgradere den og lette hendes arbejdsgang? Har du selv behov for nemmere at kunne ajourføre patientjournaler og slippe for spildt arbejdstid, hvor du venter på elektronikken?

Elektronik på Black Friday

Du kan på Black Friday 29. november 2019 spare mange penge på elektronikken. Det er derfor et oplagt tidspunkt at skifte computerne og telefonerne i virksomheden ud, når du kan få det nye udstyr til billigere penge med store rabatter.

Du kan på denne side få mere info om mulighederne for at købe elektronik Black Friday og desuden blive hjulpet med overvejelserne om, hvorvidt det skal være nyt eller genbrugt.

Overvej genbrug

Nyt elektronik behøver ikke hænge sammen med overforbrugets tendens. Der findes efterhånden mange firmaer, som opkøber og istandsætter brugt elektronik, som du så kan købe til billigere penge end tilsvarende nye modeller.

Disse firmaer, som opkøber den brugte elektronik, holder selvfølgelig også Black Friday. Det kan svare sig for samtlige danske virksomheder, fordi det øger deres omsætning på dagen. Derfor har du rig mulighed for at gå på elektronikjagt op til d. 29. november, så du er forberedt på årets store indkøbsdag.

Har du overvejet at indføre Black Friday i din klinik?

Kommentarer lukket til Opgrader elektronikken i din klinik