Artikler

God underholdning, når du ligger på sofaen

Hvis du har mange smerter, bruger du sandsynligvis mange af dine vågne timer på sofaen. For andre lyder dette dejligt afslappende, men har du prøvet det, ved du, at det hurtigt bliver kedeligt.

Brug din mobil

Hvis du gerne vil have god underholdning, er mobilen genial. Du kan for eksempel underholde dig selv ved at oddse på mobilen. Få Oddset tips her. I dag kan du spille på alt fra sport til populære serier.

Mobilen er fyldt med underholdning. Derfor behøver du ikke at begrænse dig selv til én slags. Du kan downloade tyve forskellige spil, som du kan bruge tid på, hvis du har lyst.

Skærmfritid

Hvis du har brugt hele formiddagen på at kigge på din mobil, trænger du sikkert til at lave noget andet. Der er heldigvis mange ting, man kan lave fra sofaen.

Det kan være at begynde på et håndarbejdsprojekt. Hvis du gerne vil  give hjemmelavede julegaver, kan det være en god idé at starte allerede nu. Det kan også være, at du har lyst til at strikke eller hækle noget julepynt.

En anden ting som du kan gøre fra sofaen er at lytte til podcasts. Podcasts er radioprogrammer, som du kan lytte til, når du har lyst, og der er noget til enhver smag.

Kommentarer lukket til God underholdning, når du ligger på sofaen