Artikler

Slap af i Malaga

Juleferien i år bliver lang for mange danskere. Det er den oplagte mulighed for at tage en tur sydpå, så du kan få lidt D-vitaminer i den ellers mørke danske vinter, hvor mulighederne er begrænsede.

D-vitamin og lejebil

D-vitaminerne får du som bekendt fra solen. De er med til at give dig overskud, fordi calciumniveauet i blodet bliver hævet. I stedet for at tage tilskud i pilleform, kan du tage tilskud i solen i Sydspanien. Malaga giver dig for eksempel mellem 15 og 20 grader i december måned, så du kan trygt tage afsted.

Hvis du tilmed lejer en bil, kan du finde inspiration til rejsedestinationer her. Det betyder, at du ikke behøver være fanget på hotellet i Malagas centrum, hvis du gerne vil opleve andre dele af Andalusien. Du kan for eksempel nemt køre til Gibraltar, Sevilla eller Granada fra Malaga og du kan tage dagsture ud fra dit hotel.

Fleksibilitet

Lejebilen giver dig fleksibilitet, så du kan holde ferie som det passer dig. Det giver dig muligheden for at komme afstresset og afslappet tilbage til hverdagen, så du sparer pengene på kosttilskud. Når du er afstresset og afslappet, arbejder du mere effektivt. Det er altså både i din egen og dine kollegaers interesse, hvis du tager sydpå henover julen.