Artikler

Udnyt ventetiden hos din akupunktør

Henover sommeren har der været travlt i de danske klinikker, da flere og flere danske akupunktører tilbyder behandling mod høfeber. Ifølge offentlige studier og målinger, har det vist sig at op imod 24,3% af alle danske kvinder og 19,4% af danske mænd lider af en form for allergi. Det er meget chokerende tal!

Det vil sige at det er op imod de 50% af befolkningen der har en form for allergi. Den hyppigste man ser er pollenallergi, kroppen reagere overfølsomt og går i en tilstand, som er set på som “hyperaktivitet” – Det vil sige at næsen løber, nysen og kløen i ganen samt røde øjne. Der findes heldigvis piller og øjendråber, både i håndkøb og på recept, som kan modvirke dette.

Men der er også alternativ behandling i form af akupunktur. En akupunktørbehandling imod pollenallergi er en løbende process henover flere sæsoner, hvor det behandles. Dette gøres for at bevare effekten og holde ens symptomer væk. Men denne sommer især, hvor pollentallene har været meget høje, har ventetiderne været enormt lange. Der er flere til at tage sig til og en ting som viste sig at være stor succes har været online spil på nettet. Læs mere om gratis spil på nettet her.

Kommentarer lukket til Udnyt ventetiden hos din akupunktør