Artikler

Kinesiske behandlingsmetoder

Annonce

Akupunktur stammer tilbage i Kina for mange år siden. Der er forskellige former for behandling af akupunktur.

Inden man kommer ind til behandling kan man læse sig tilbage i ventestuen og slå sig løs med nogle online spil og hygge sig lidt med det indtil man bliver kald ind. Bliv inspireret og læs mere her.

Øreakupunktur

Øreakupunktur er lidt anderledes behandlingsmetode, men det fungere således at øret er som et kort, som styrer kroppens oranger, til at diagnosticere og behandle. Øret afspejler hele kroppen, når der er sygdom og ubalance vil der være punkter i ens øre som kan være tilsvarende til smertens placering. Med øreakupunktur behandler du det berørte område med samme nåle som almindelig akupunktur. Dette er med til at fjerne den energi du har på smertepunktet.

Sugekopterapi
Det er en traditionel behandlingsmetode, som ofte ses i Kina. Behandlingen går ud på at akupunktøren har nogle tændstikker og et tomt glas. Hun tænder for tændstikken og varmer glasses op, varmen lægger sig i “bunden” af glasset, når man holder flammen ved mundingen, det generere en vacuum og i det man sætter glasses på huden, vil det tage fat og suge delvist 1/3 af glasset op med hud. Behandlingen er til for at øge blodtilførelsen ved punkterne. Det er især godt til at behandle muskelspændinger i ryg, smerter i led og lette lammelser, som kan forekomme pga. småfejl i blodomløbet.

Kommentarer lukket til Kinesiske behandlingsmetoder