Artikler

Skal du campe med din familie?

Har du så mange smerter, at du bliver nødt til at gå til behandling, er det vigtigt, at der bliver taget hensyn til dig på ferien. Skal ferien foregå på dine præmisser, kan det være godt med en høj grad af frihed.

Campingferie

Vil du gerne have en ferie med meget frihed, kan camping være en rigtig god idé. Kører du rundt med en campingvogn, kan du nemlig sove rigtig mange forskellige steder, og du kan nemt få din oppakning med.

Skal du på campingferie, kræver det, at du har et anhængertræk eller en såkaldt jydekrog. Og så naturligvis en campingvogn. Skal du have fat i en campingvogn, kan det godt betale sig at undersøge markedet i god tid før din ferie.

God underholdning

Man kan ikke komme uden om, at en campingferie ofte er rimelig primitiv. Skal du, og ikke mindst dine børn, have en sjov ferie, er det derfor vigtigt, at du har god underholdning med.

Denne underholdning kan for eksempel være spil. Det er rigtig godt at have spil med på camping, fordi der her er flere timers sjov, som man kan lave sammen. Skal du have noget underholdning kun for dig selv, lyder det gode, gamle råd: Læs i en bog!

Kommentarer lukket til Skal du campe med din familie?