Artikler

Efterårsferiens film

Efterårsferien byder ofte på det perfekte biografvejr. Regn og kulde. Døjer du med rygsmerter, kan det være fedt at lave noget sammen med familien, som ikke kræver meget fysisk, og her er en biograftur perfekt.

En god biograftur

Skal du i biografen med hele familien, er det naturligvis vigtigt, at I vælger en film, som hele familien har lyst til at se. Dette kunne for eksempel være Den Lille Afskyelige Snemand eller GooseBoy.

Gør en god tur ud af det ved for eksempel at tage jeres mest behagelige tøj på og købe en pose slik, som I kan spise, mens filmen er på.

Film i hjemmet

Vil I hellere have lidt hjemlige hygge, er der også mange muligheder for dette. Streaming af film er nemlig meget populært, og der ligger mange gode film på de forskellige streamingtjenester.

Du kan for eksempel se en HBO film med hele familien, hvis du har lyst til dejlig afslapning på sofaen. Vil I gøre noget specielt ud af det, kan I jo bare lege, at I er i biografen.

Tag endnu engang jeres mest behagelige tøj på og bland en pose slik. Så er der gjort klar til en rigtig god aften med familien.