Artikler

Få råd til efterårsferiens oplevelser

Behandlinger er dyre. Bliver du regelmæssigt nødt til at få behandling for dine smerter for at fungere bedre i din hverdag, kan det være svært at finde penge til oplevelser.

Børnenes efterårsferie

I oktobermåned får skolebørnene hvert år fri. I denne ferie er der tradition for mange forskellige kulturtilbud til børn. Mange af disse tilbud er gratis, men dette betyder ikke, at man slipper for at bruge penge.

Skal man deltage i disse tilbud, betyder det nemlig, at man skal betale penge for mad og transport. Har du ikke råd til dette, kan du overveje om du skal hente pengene et sted fra.

Om at låne penge

Vil du gerne have flere penge til efterårets aktiviteter kan du naturligvis låne disse penge. Der er dog nogle folk, som det ikke er lige let at låne penge for. Dette er blandt andet folk, som er registrerede som dårlige betalere i RKI.

Er du registreret i RKI findes der stadig lån, som du kan optage. Dette kan du blandt andet læse mere om her: Lån penge RKI. Er du blevet registreret som dårlig betaler, er det naturligvis virkelig vigtigt, at du tænker dig godt om, inden du låner flere penge. Din gæld skal helst ikke blive ved med at vokse.

Kommentarer lukket til Få råd til efterårsferiens oplevelser