Artikler

Sæt fokus på sundhed på din arbejdsplads

Hvis du døjer med smerter, som du bliver nødt til at få behandling for, vil du sikkert gerne snakke om dette med andre. Motion og en god holdning kan nemlig være med til at forhindre begyndende smerter. På den måde behøver dine kollegaer ikke at gå igennem det samme, som du gør.

Hold et møde

Hvis du arbejder på et kontor, sidder dig og dine kollegaer sikkert på jeres stole rigtig mange timer om dagen. Mennesket er ikke lavet til at sidde ned så mange timer ad gangen. Har man en dårlig arbejdsposition, kan det føre til smerter.

Vil du gerne have, at dine kollegaer kan arbejde i mange år, uden at få ondt i ryggen, er det en god idé at dele de erfaringer, du selv har fået, på et møde. Det kan for eksempel være et møde i Idrættens Hus. Læs mere om Idrættens hus.

Et relevant emne at tage op

Selvom det måske kan virke fjollet at holde et møde om et emne, som ikke som sådan er arbejdsrelateret, er det stadig meget relevant. Kan du dele ting som disse med dine kollegaer, tyder det på, at I har et godt forhold. Et godt forhold mellem medarbejderne betyder meget for effektiviteten af arbejdet.

Kommentarer lukket til Sæt fokus på sundhed på din arbejdsplads