Artikler

Forkæl dine børn og tænk på noget andet end smerter

Det kan være svært at have så meget overskud til dine børn, som du gerne vil have, hvis du lider af smerter. Det manglende overskud skyldes sandsynligvis dels, at du ikke har det godt fysisk, men også at du må bruge meget af din tid på behandling.

Planlæg en sjov aktivitet

Hvis du gerne vil lave noget hyggeligt med dine børn, hvor I alle sammen kan tænke på noget andet end dine smerter, kan det være en god idé at planlægge en sjov aktivitet i god tid i forvejen.

På den måde har I alle sammen noget, I kan glæde jer til, hvis tilværelsen til tider bliver svær. Disse aktiviteter kan være alt lige fra at besøge en forlystelsespark til en tur i et shoppingcenter.

Kig efter billige aktiviteter

Hvis du er blevet forhindret i at arbejde på grund af dine smerter, har du sandsynligvis ikke mange penge at gøre godt med. Heldigvis findes der mange billige eller gratis arrangementer, som du og dine børn kan deltage i.

Hvis du mangler penge, er det selvfølgelig muligt at optage et forbrugslån. Dette kræver dog, at du tænker dig grundigt om. Har du kun en lille fast indkomst, er det sandsynligvis ikke en god idé at tage et lån.

Kommentarer lukket til Forkæl dine børn og tænk på noget andet end smerter