Artikler

Sådan bliver du klogere

Lægger du mange timer på sofaen hver dag på grund af dine smerter, kan det hurtigt føles som om, at du overhovedet ikke udvikler dig. Derfor kan det være rart at bruge denne tid på at blive klogere.

Tag sagen i egen hånd

Mennesket stopper aldrig med at lære. Derfor kan det føles utrolig frustrerende at være tvunget til at ligge på sofaen, hvor man ikke får nogle nye indtryk.

Netop fordi du ikke påvirkes af verden på samme måde, som folk, der kommer meget ud, må du tage din læring i egen hånd. Det er der heldigvis mange måder, du kan gøre på. Find Spørge Jørgen her og få svar på spørgsmål, som gør dig klogere.

Søg svar på dine spørgsmål

Mens du ligger på sofaen, popper der garanteret mange sjove spørgsmål op i dit hoved. Det kan blandt andet være; hvornår bliver det mørkt? Af uforklarlige årsager stiller hjernen nogle gange nogle mystiske spørgsmål. Gør din hjerne dette, er det bare om at følge på spørgsmålene.

Det kan for eksempel være, at dette spørgsmål giver dig lyst til at læse en bog om astronomi eller høre en podcast omkring emnet. I dag kan man hente ny viden rigtig mange steder fra.

Kommentarer lukket til Sådan bliver du klogere