Artikler

Er dit internet hurtigt nok?

Hurtigt internet kan være en kæmpe luksus, hvis man for eksempel skal streame en film eller hente nogle dokumenter ned på computeren. Men det er naturligvis vigtigt, at du ikke betaler for hurtigere internet, end du modtager.

Internettet i hjemmet

Døjer du med smerter, kan det være, at du sommetider bliver nødt til at arbejde hjemmefra, fordi tranporten til arbejdet er for krævende. Eller det kan være, at du simpelthen bliver nødt til at tage en fridag på sofaen.

Under alle omstændigheder er det rart at have hurtigt internet. I det mindste så hurtigt internet, som du har betalt for. Med en internet test kan du teste, hvilken bredbåndshastighed du har lige nu.

Hvilken hastighed passer dig?

Hvor meget du skal give for dit internet, kommer fuldstændig an på, hvad dit behov er. For nogle er det meget vigtig med en hurtig internet hastighed, fordi de skal hente mange ting fra nettet.

For andre derimod kan det være vigtigere at have billigt internet. Derfor må du tage en snak med de andre i husstanden om, hvad der skal ske med jeres internet. Under alle omstændigheder kan det være en kæmpe luksus, hvis internettet er hurtigt nok til, at man kan lave, hvad man har lyst til online.

Kommentarer lukket til Er dit internet hurtigt nok?