Artikler

3 Ting, der også kan påvirke din stress

Vågner du lidt for ofte med bekymringsrynker, en hovedpine, der langsomt nærmer sig og et humør, der hænger langt under knæene? Og bliver disse faktorer senere til ondt i ryggen og spændinger i nakken? Få styr på din stress ved at forholde dig til disse tre ting!

Dårlig søvn
Hvis du sover dårligt om natten, kan det hurtigt påvirke dig 24 timer senere. Dårlig søvn er årsag til blandt andet stress, humørsvingninger og ømhed i hele kroppen. Derfor kan dine spændinger i både ryg og nakke sagtens skyldes at du sover dårligt om natten. Overvej om du måske sover på en madras, der er for blød eller for hård. Eller om du måske skal prøve en anden pude.

For meget arbejde
Hober arbejdsopgaverne sig op, kan dette meget vel være årsag til, at du føler dig stresset og det er der mange løsninger på. Vidste du, at du kan få hjælp til mange forskellige arbejdsopgaver, som du ellers tænkte var meget ligetil? Måske bruger du enormt meget tid på at læse korrektur på dine medarbejderes tekstarbejde. Eller måske modtager du engang imellem en pressemeddelelse, som du efterfølgende må bruge tonsvis af timer på. Uanset branche kan du overveje at ansætte en ekstern tekstforfatter, som kan tage sig af alt det skriftlige arbejde. Alle virksomheder behandler utrolig meget tekst i løbet af en arbejdsdag og al den tekstforfatning kan optage mere tid end vi tror. Spørg dig selv om nogle af opgaverne kan uddelegeres.

For lidt kvalitetstid
Har du og din partner nok tid sammen? Hvis ikke, kan det være en stor årsag til stress. Tid sammen med folk, som vi holder af, betyder alverden for vores sundhed og velvære. En time om dagen, hvor skærme bliver lagt væk og vi istedet befinder os i partnerens arme kan være alt, hvad der skal til. Tænk over, om der er noget, som du og din partner kan gøre i hverdagen, der giver jer mere kvalitetstid sammen. Har I råd til at ansætte en barnepige engang om ugen eller er der måske en bedstemor, der kan træde til? Måske kan I begge begynde til en fælles hobby som eksempelvis fitness, badminton eller noget andet sjovt.

Kommentarer lukket til 3 Ting, der også kan påvirke din stress