Annonce

Ømme fødder? – suppler din akupunkturbehandling med det rette fodtøj

Er du også træt af ømme fødder? Sådan behøver det heldigvis ikke at være længere. Når fødselsdagene løber opad, og ens par fusser efterhånden har båret en mange km igennem årene, så er det helt normalt at man begynder at udvikle ømheder og ja endda smerter i fødderne. Vores fødder får os omkring, og derfor bør ingen døje med smerte i fødderne. Du kan supplere din akupunkturbehandling med korrekt og godt fodtøj, så du ikke længere skal gå rundt med ømme fødder. 

Vores fødder og generelt vores krop, skal holde hele livet og tager os igennem en masse af livets strabadser. Som årene går, transporterer vores fødder os mange kilometer, og fører os igennem livets op og nedture. 

Fra bløde, nye babyfødder, til de første skridt, til uendelige timer på legepladsen, til teenageårene og mange timer på dansegulvet, til arbejde og voksenlivet, til at passe børn og børnebørn og til nu. Vores krop er med os hele vejen, og derfor fortjener den at vi passer godt på den. Uanset om du allerede benytter dig af akupunkturbehandling, eller om du overvejer det, så er korrekt fodtøj vigtigt i kombination med behandling for at reducere ubehag i fødderne. I kombination med din akupunkturbehandling kan du altså komme smerten til livs, med sko udviklet til følsomme fødder. Find dine nye New Feet sandaler lige her.

Hvorfor akupunktur?

Hvis du ikke allerede gør brug af akupunktur til at reducere smerter, så bør du måske overveje det. Der er nemlig mange fordele ved akupunktur, og det er ofte en utrolig effektiv behandlingsmetode til at lindre smerter. Akupunktur er en sikker og bivirkningsfri behandling, hvilket gør den særligt egnet til ældre kroppe. Akupunktur er oprindeligt en behandlingsmetode som opstod i det gamle asien. Dengang blev akupunktur udviklet på teorien om livsbalancen, kaldet Qi, som via akupunktur kan genoprettes. Tanken var nemlig at når der sker ubalance i energien, så opstår sygdomme og lidelser. 

I dag er der udført videnskabelige undersøgelser, som understøtter virkningen af akupunktur, og man ved nu at ved indsætning af nålene, stimulerer man nerver i kroppen. Ved stimulering af nerverne, øges blodcirkulationen lokalt, og der udløses smertelindrende hormoner. På den måde hjælper man i princippet kroppen til at heale sig selv, der hvor der er problemer. 

Sko udviklet med fokus på belastede fødder

Hvad er det så lige at de særlige New Feet sko kan gøre for plagede fødder? New Feet er en dansk virksomhed, der lægger vægt på at deres produkter er af bedste kvalitet. New Feet sko er udviklet med fokus på følsomme fødder, og er særligt velegnet til dig som døjer med ubehag og smerte i fødderne. Dette er inkluderet fødder plaget af blandt andet gigt, hammertæer eller diabetes. 

I New Feet sko er det indmaden der spiller en rolle. Der er nemlig en model som passer lige præcis til dig, og til dit behov. Det er nemt at tage den originale sål ud, og erstatte den med en sål som giver dig præcis den støtte du har brug for. Desuden er New Feet udviklet i et materiale som giver sig, og du vil opleve at skoen passer på din fod som en hånd i en handske.

Kommentarer lukket til Ømme fødder? – suppler din akupunkturbehandling med det rette fodtøj