Annonce

På disse medier kan du følge landsholdet tæt

Landsholdet er altid på farten, og det kan være svært at følge med dem. Men med disse medier kan du følge holdet tæt og aldrig gå glip af nyt om landsholdet. Her er de bedste måder at holde sig opdateret på landsholdet på.

Twitter

Twitter er en af de bedste måder at følge med på landsholdet på. Holdets officielle konto (@dbulandshold) tweeter opdateringer om spilletider, resultater og højdepunkter. De retweeter også indhold fra andre konti, der live-tweeter kampe. Du kan også følge de enkelte spillere på Twitter for at få et kig bag kulisserne på, hvordan det er at være med på landsholdet.

Instagram

Landsholdets Instagram-konto (@herrelandsholdet) er en fantastisk måde at se billeder og videoer af holdet i aktion. De lægger billeder af holdet op før og efter kampe, under træning og mens de er ude på samfundsprojekter. Du kan også finde inspirerende citater fra spillere og trænere samt højdepunkter fra de seneste kampe.

YouTube

Landsholdet har også sin egen YouTube-kanal, hvor du kan finde videoer af højdepunkter fra kampe, spillerinterviews, pressekonferencer og meget mere. Hvis du går glip af en kamp, kan du altid gå tilbage og se højdepunkterne på YouTube. Og hvis du gerne vil lære spillerne bedre at kende, er det en god måde at se interviews på.

TikTok

Landsholdets TikTok-konto (@herrelandsholdet) er fyldt med korte, sjove videoer af spillerne. Du kan se dem danse, lave tricks med bolden og have det sjovt sammen uden for banen. Det er en fantastisk måde at få et indblik i deres personligheder på, og det gør det sjovere at følge med i deres kampe.

Facebook

Landsholdets Facebook-side (@herrelandsholdet) opdaterer fansene med nyheder, artikler, videoer og billeder. De poster også konkurrencer, hvor man kan vinde landshold merchandise. Det er en god måde at følge med i alt, der sker omkring holdet.

Der er masser af måder, du kan følge med i landsholdet. Du kan vælge den eller de platforme, der passer bedst til dig, og på den måde aldrig gå glip af et eneste højdepunkt.

Dette er blot nogle få af de måder, hvorpå du kan følge landsholdet tæt. Med de sociale medier er det nemt at holde sig opdateret på alle de seneste nyheder og oplysninger om dit yndlingshold. Så sørg for at følge landsholdet på Twitter, Instagram, YouTube, TikTok og Facebook for at få alle de seneste opdateringer!

Kommentarer lukket til På disse medier kan du følge landsholdet tæt