Artikler

Lav kastanjedyr i efterårsferien

Er du påvirket af smerter eller stress, har du sandsynligvis ikke meget overskud i hverdagen. Dette er uanset, om du går på arbejde eller ej. Derfor kan det være hyggeligt at lave noget med børnene, når de har efterårsferie.

Indsamling af kastanjer

Kastanjedyr er altid et hit, fordi der går så mange hyggelige aktiviteter forud for det endelig kastanjedyr. Først og fremmest kræver det jo, at man kommer ud af døren og finder et kastanjetræ.

At samle kastanjerne er en sjov aktivitet, fordi de kan gemme sig mellem alle de røde og gule blade. Når først kastanjerne er fundet, skal man have dem ud af deres skal, og så er det bare om at drage hjemad med sin fangst.

Er du ikke så meget til det danske efterår, kan du naturligvis også rejse til et andet land i ferien. Dette kunne for eksempel være Egypten, hvor du kan besøge byen Hurghada

Kastanjedyr

Derhjemme kan man lave huller i kastanjerne ved hjælp af en syl, og så kan I, ved at putte tændstikker i hullerne, få kastanjer til at stå op som dyr eller ligne fine spindelvæv.

Når I har lavet alle jeres flotte kastanjedyr, kan I lave en udstilling i vindueskarmen eller hænge spindelvævene op i en snor.

Kommentarer lukket til Lav kastanjedyr i efterårsferien