Annonce

Historien om Fritel firmaet

Den startede i 1932, da Charles Fritel fremstillede den første frituregryde i sit køkken i Walem i Belgien. Han begyndte derefter at sælge dem til lokale virksomheder, og i 1937 var virksomheden vokset nok til, at han kunne flytte til en større fabrik. I 1950’erne begyndte Fritel at eksportere sine produkter til andre lande, og virksomheden blev i sidste ende en af de førende producenter af frituregryder i Europa. Virksomheden er fortsat med at innovere gennem årene, og den tilbyder nu en bred vifte af små køkkenmaskiner, herunder vaffelmaskiner, sandwichmaskiner og pastamaskiner.

 

Fritel har altid været engageret i kvalitet og innovation, og virksomheden har i årenes løb vundet adskillige priser for sine produkter. I de seneste år har den  har virksomheden udvidet sit produktsortiment til at omfatte en lang række små køkkenmaskiner, f.eks. vaffel-, sandwich- og pastamaskiner.

 

Virksomheden har hovedsæde i Belgien og har datterselskaber i Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien, Italien, Nederlandene og Det Forenede Kongerige. Fritel-produkter sælges i mere end 50 lande verden over, og du kan fx nemt finde dig en Fritel airfryer her i Danmark, hvis du har løst til at prøve deres maskiner af.

Hvem var Charles Fritel?

 

Charles Fritel var grundlæggeren af Fritel-virksomheden. Han blev født i Belgien i 1932 og startede virksomheden i 1937. Han var en pioner inden for friturestegning, og hans virksomhed blev hurtigt en af de førende producenter af frituregryder i Europa. Charles Fritel døde i 2006.

Konkurrenter til Fritel firmaet

De vigtigste konkurrenter til Fritel er Philips, T-fal og DeLonghi.

 

Philips er en hollandsk virksomhed, der også fremstiller en lang række små køkkenmaskiner, herunder frituregryder. T-fal er en fransk virksomhed, der har specialiseret sig i køkkengrej og køkkenmaskiner. DeLonghi er en italiensk virksomhed, der fremstiller en lang række små apparater til hjemmet, herunder frituregryder.

Hvad er nogle af de mest populære Fritel-produkter?

 

Nogle af de mest populære Fritel-produkter omfatter Multifryeren, som er et alt-i-én-apparat, der kan bruges til at stege, bage, stege og dampe mad; vaffelmaskinen, som laver lækre vafler i belgisk stil; og sandwichmaskinen, som giver dig mulighed for at lave dine egne specialfremstillede sandwiches derhjemme.

 

Kommentarer lukket til Historien om Fritel firmaet