Annonce

Hvorfor investerer i udbytteaktier?

Har du tænkt på at investerer i udbytteaktier? Så kan du med fordel læse meget mere om det her i indlægget, hvor vi kommer lidt nærmere ind på hvorfor det er en fordel at eje udbytteaktier og hvilke udbytteaktier der er gode at købe.

Udbytteaktier er noget af det mest populære at investerer i her i Danmark og det er der da også mange gode grunde til. Ved at købe udbytteaktier så får du udbetalt udbytte fra den pågældende virksomhed og der er faktisk mange der lever af dette udbytte fra virksomheder. Det kræver dog du ejer en del af dem, for at kunne få dækket dine leveomkostninger.

Der er rigtig mange danske som udenlandske virksomheder som tilbyder køb af udbytteaktier, det er dog meget forskelligt hvor meget de udbetaler til dig pr aktie. Men de fleste virksomheder udbetaler dog ofte mellem 2-8% af deres nettoomsætning til deres aktionærer. Vi kan tage udgangspunkt i A.P Møller Mærsk de udbetale i 2021 2.500 kr. pr aktie i udbytte som du ejer og de har meddelt at de forventer at udbetale 5.000 kroner pr aktie du ejer i udbytte her i 2022, så der kan altså være mange penge at hente på udbytteaktier.

Men inden du kan gå i gang med at købe dine udbytteaktier, så skal du vælge hvilken aktieplatform som du vil bruge til at købe og sælge dine udbytteaktier på. Her kan vi anbefale enten etoro eller ASaxo investor. Etoro er det oplagte valg hvis du ønsker at købe udenlandske aktier. Ønsker du derimod at investerer i danske aktier, så vil vi anbefale dig at du kigger nærmere på Saxo investor, som er en dansk aktieplatform, hvor du også kan få dansk kundeservice.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på udbytteaktier og har fået mere blod på tanden til at begynde at investerer i de populære udbytteaktier.

Kommentarer lukket til Hvorfor investerer i udbytteaktier?