Artikler

Velvære og fornyet skønhed

(sponsoreret indhold)

Fordele ved at lære kosmetisk akupunktur

Som professionel akupunktørbehandler såvel som dig, der benytter dig af teknikken på et amatørplan, ved du, at ansigtets zoner hører til de mere udfordrende, men omvendt mest essentielle. Den følsomme ansigtshud er et spejl for, hvor ubalancerne i kroppen befinder sig, og det bidrager dermed til at få et helt billede af klientens problematikker. Som amatør udøver er ansigtet bestemt kun for de mere trænede, da det jo er ekstremt nervefølsomt, men også en meget personlig og intim del af kroppen.

Flere og flere fagakupunktører vælger at tilbyde en kombination af traditionel akupunktur, som genopretter kroppens overordnede fysiske balance, og mere kosmetiske behandlinger, som kan løse de lokale hudproblemer i ansigtet samt hindre udviklingen af dybe rynker. Den kosmetiske ansigtsakupunktur kan ikke fjerne rynkerne, men de opblødes og formindskes på grund af stimulationen af den naturlige produktion af kollagen. Behandlingen vinder derfor større og større popularitet hos yngre kvinder såvel som mere modne kvinder, der ikke ønsker at få lammet deres ansigt af botox. Desuden hjælper den forøgede blodtilstrømning på hudens evne til at regenerere, og man vil opleve en væsentlig friskere glød og teint.

Behandlingen foregår som al anden akupunktur løbende over flere måneder og i gennemsnit opstår der blivende resultater efter 10 behandlinger, hvorefter der kun skal følges op med behandling 2 gange om året for at holde stimulationen af kollagenproduktionen vedlige. Fordelen ved at den kosmetiske behandling primært er i ansigtet er, at du kan afprøve behandlingerne på dig selv, lige såvel som du kan give klienten råd om tilhørende ansigtsrefleksiologisk hjemmebehandling, der er nem og afslappende at udføre.

Der er mange dygtige og erfarne undervisere i kosmetisk akupunktur rundt omkring i landet, og ofte tilbyder de ikke blot indføring i kosmetisk akupunktur, men også andre forskønnende og velværeskabende teknikker – såsom japansk lifting. Kurserne forløber ofte over 10-12 dage, sådan at du får en grundig indføring i alle teknikker og problemstillinger og er godt klædt på til at arbejde på egen hånd efter kurset. Søg rundt på nettet og du vil nemt kunne finde et kursus, der passer dig. Du kan undersøge muligheden for at tage et praktisk lån til kursusudgiften på https://minifinans.dk/sms-laan/. Det er en sikker investering, som vil kunne give dig en større målgruppe af nye klienter. Hvis du er professionel akupunktør eller kosmetiker – og hvis din interesse i akupunktur primært er for din helt egen skyld, så vil du hurtigt kunne se resultater.

Kommentarer lukket til Velvære og fornyet skønhed