Artikler

Rejs væk over julen

Døjer du med smerter eller stress, som forhindrer dig i at gøre de ting, du plejer, kan julen være frustrerende. Vil du nyde roen, kan det derfor være en god idé at rejse væk over julen.

Hvordan går det?

Til julen hører sammenkomster og julefrokoster. Døjer du med smerter eller stress, vil du højst sandsynligt opleve, at mange mennesker i god mening spørger dig, hvordan det står til.

Har du ikke fået det bedre siden sidst i sås, kan dette dog være et ubehageligt spørgsmål, da du gang på gang bliver mindet om, at der ikke er sket en fremgang. Vil du gerne slippe for denne slags spørgsmål, bør du overveje at holde jul på en anden måde i år.

En afslappende rejse

Har du brug for ro og afslapning, kan det være en god idé at rejse væk over julen. Rejser du til et sted, hvor det er varmt, slipper du desuden for de mørkeste vinterdage.

Når du er afsted på din rejse, bør du tage nogle billeder, så du altid kan kigge tilbage på din oplevelse. Se mere om at skabe minder for livet. Fortæller du om din rejse om 10 år, kan det nemlig være skønt at have nogle billeder, som du kan hive frem.

Kommentarer lukket til Rejs væk over julen