Annonce

Giv dine medarbejdere en god og brugbar form for reklame med sig hjem

Der findes som bekendt mange forskellige måder man kan gøre reklame på. Den klassiske er det vi alle kender med store plakater i byen, reklamefilm i fjernsynet eller annoncer i aviser og blade. Der findes dog andre måder man kan gøre reklame for sit firma, også på en måde hvor det gør gavn og bliver brugt i hverdagen.

Det kan eksempelvis være gennem sponsorater til en af de lokale sportsklubber, så man holder gang i lokalmiljøet, eller en mindre, men stadig vigtig ting er, at man kan få tryk på forskellige kontor artikler. Langt de fleste firmaer får på det ene eller andet tidspunkt brug for en håndfuld kuglepenne og andre kontorartikler. Disse kuglepenne har det ofte med at sprede sig ud i landet, og lande i mange forskellige hænder over tid.

Derfor kan man nemt sprede sit firmas navn ved at få lavet nogle kuglepenne med tryk

Slå to fluer med et smæk 

Det smarte ved, at få kuglepenne med tryk på er, at selvom det kan virke som en lille og ligegyldig ting, så får man spredt sit navn ud i lokalområdet, mens kuglepennene vandrer fra hånd til hånd og bliver brugt af mange forskellige. Eftersom langt de fleste firmaer skal bruge kuglepenne, som tidligere nævnt, så kan man nemt slå to fluer med et smæk ved at trykke sit firmanavn og logo på kuglepennene, så folk hurtigt og nemt kan genkende firmaet i andre sammenhænge.

Det smarte ved at få lavet kuglepenne med tryk er altså, at man både skaber et brugbart og nødvendigt redskab, men at man samtidig laver en lille reklamesøjle, som kommer til at sprede sig og stå i mange forskellige hjem og små forretninger, uden folk tænker videre over det. 

Print på andre kontorartikler og ting 

Kuglepenne er naturligvis ikke de eneste kontorartikler man kan printe sit navn på. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser når det kommer til hvad man kan og ikke kan printe sit navn på. Man kan eksempelvis også lave key-hangers med et print på, så dine medarbejdere kan holde styr på deres nøgler, eller du kan lave USB stik, som også ofte vandrer fra hånd til hånd over længere perioder og vil blive taget i brug af mange forskellige over længere tid. 

Kommentarer lukket til Giv dine medarbejdere en god og brugbar form for reklame med sig hjem