Artikler

Giv dine børn en fin gave

Døjer du i hverdagen med smerter og stress, kan det være skønt at gøre noget ekstra ud af gaverne til børnenes fødselsdag. Dine børn vil sikkert blive endnu meget overraskede, hvis dette ikke er noget, de er vant til.

En skøn dag

Hvis dig og din familie er vant til, at hverdagen handler om stress og smerter, kan det være rigtig tiltrængt at gøre noget ud af mærkedage. På den måde kan I nemlig glemme alt det, der er svært, for en stund.

Lån hurtige penge, og giv en flot gave. Men en god dag handler om mere end en stor gave. Det handler i højere grad om alle de små ting, der bliver gjort. Måske har du lyst til at bage nogle lækre boller og pakke en kurv, som I kan tage med på skovtur?

En personlig gave

Vil du gerne give dine børn en fin gave, kan det være skønt at gøre den meget personlig. En personlig gave kan for eksempel være en ramme med et billede af hele familien eller en kurv med fødselarens yndlingsslik.

Ligegyldigt hvad du kommer på, bliver dine børn sandsynligvis glade, hvis de kan se, at du har gjort en indsats ud over det sædvanlige.

Kommentarer lukket til Giv dine børn en fin gave