Artikler

Find ro i en stressende hverdag

Vi lever i et samfund, hvor vores hjerner konstant bliver påvirkede. Af moderne teknologi, af sammenligning med andre, af pres fra samfundet. Hav derfor nogle aktiviteter, du kan give dig i kast med, når du har brug for ro.

Find en malebog frem

Fra få år siden var mandala-malebøger yderst populære, og det er der en grund til. Disse bøger er nemlig rigtig gode, hvis du har brug for at komme ned på jorden igen efter en travl dag. Det er nemlig næsten umuligt at styrte rundt, hvis du samtidig skal male inden for de små felter.

Kør en tur alene

Hvis du gerne vil slappe af, kan en køretur alene i en bil være genialt. Kører du på veje, som ikke er befærdede, kan hjernen nemlig få lov til at tænke nogle af de tanker, som den ikke har tid til at tænke i hverdagen. Sætter du noget beroligende musik på, vil du garanteret hurtigt mærke roen indfinde sig.

Brug dine venner

En dyb samtale med en af dine gode venner, kan ligeledes være med til at give dig ro. Det er ikke vigtigt, hvad I snakker om. Så længe I har en samtale, hvor I føler, at I kommer tættere på hinanden.

Kommentarer lukket til Find ro i en stressende hverdag