Artikler

Føl dig sikker, når du kører bil

Er du en smule mere skrøbelig end andre, enten fordi du døjer med smerter eller stress, kan det være dejligt at føle dig sikker, når du forlader huset. Dette gælder for eksempel at have styr på vejhjælp, når du skal køre i bil.

Skab sikkerhed for dig selv

Har man en psykisk sygdom, eller smerter, som fylder meget i hverdagen, kan man hurtigt føle, at der ikke skal meget til, før alt går galt. Det kan for eksempel være kritisk, hvis du skal stå at vente i mange timer, hvis du har smerter i ryggen eller hoften.

Når du skal ud at køre i bil, kan det derfor være dejligt med vejhjælp. Køber du vejhjælp, ved du, at du har nogle, som du kan ringe til, hvis du er kørt fast, eller din bil pludselig er brudt sammen.

Vejhjælp kan hjælpe på mange måder

Der er mange fordele at hjælpe,  hvis du køber vejhjælp. Du bliver blandt andet tilbudt en lånebil i helt op til tre døgn uden at skulle betale. Kommer du ud for et uheld, er der derfor god chance for, at det kommer til at betale sig rent økonomisk. Læs mere om FDM vejhjælp, hvis du vil vide, hvad vejhælpen indenbærer.

Kommentarer lukket til Føl dig sikker, når du kører bil