Artikler

Få mere tid til dig selv og din familie

Et nyt år er i gang. Du er tilbage på arbejde, og er allerede godt kørt ind i hverdagens hektisk trummerum. Dagene bare går derudaf, og du drømmer allerede om den næste ferie. Men hvad med at allerede nu, gøre noget greb for at få lidt mere luft i hverdagen.

Fleksibilitet i hverdagen

Mange arbejder i dag med flex-tid, hvor de har mulighed til at få arbejdet til at passe bedre ind med børn, træning, hus og have. Det er også en fordel hvis du har brug for at komme til fysioterapeut, eller få trænet kroppen sådan at den rent faktisk kan holde til mere. Mange har mulighed for at tage arbejdet med hjem, noget der kan skabe ro, og faktisk forøge effektiviteten i opgaverne. Hvis du ikke allerede har fleksibel arbejdstid, eller arbejder hjemmefra kan det vær en ide at høre med din chef om dette er mulig.

Invester din tid

Gode rutiner, er altafgørende for at få hverdagen til at hænge sammen. Det kan derfor være en god ide at kigge sin kalender igennem, og få prioriteret i de mange planer og aktiviteter som ligger og venter. Først og fremmest skal du stille dig selv spørgsmålet, hvad har du lyst til? Hvad er vigtig for mig, og min familie at være med til. Det kan være en skal blive bedre til at sige nej, du behøver ikke være med til det hele. Det er også vigtigt at skabe tid til ro, tid til forkælelse, tid til at være sammen. En god ide kan være at stå op en halve time tidligere, for at starte dagen med en kvarters mindfulness? Det behøver ikke altid være et stort indgreb i hverdagen, for at få stort udbytte af det.

Invester dine penge

Hvis du ikke har mulighed for at frigøre tid fra dit arbejde, så kan det være du skal undersøge mulighederne for at få en ekstra indkomst igennem investeringer. Dette kan på sigt give muligheden til at gå ned i tid, eller måske starte en ny, mere fleksibel arbejdshverdag.  I dag kan alle bli investorer, den eneste det kræver et at man tænker over hvad man vil invester i, og hvilken risiko som passer ens økonomi.

Du  kan investere  i aktier, ejendom, kryptovaluta eller crowdlending. Du kan blive klogere på hvilke muligheder du har for at investere her.  Mulighederne er mange, og måske kan det være en mulighed for at få mere tid til dig selv, og din familie.

Kommentarer lukket til Få mere tid til dig selv og din familie