Artikler

Sådan kommer du igennem en lang arbejdsdag på benene

Som akupunktør har du måske mange arbejdsdage, hvor du bevæger dig relativt meget, og bruger meget tid på dine ben. Og det kan måske være en smule hårdt for kroppen. Derfor er der her nogle idéer til, hvordan du kan hjælpe dig selv bedst muligt igennem en dag på arbejdet.

Gode arbejdssko er et must

Noget af det første du kan begynde at se på i lige netop denne sammenhæng kan være dine arbejdssko. Hvis du bruger meget tid på dine fødder, så kan dit fodtøj have en stor indflydelse på de gener du får i løbet og efter arbejdsdagen. Derfor kan det være vigtigt at have de rette sko til arbejdet, hvor din krop kan få den rette støtte, og derfor bedre kan tåle en lang dag, hvor du bevæger dig meget rundt. Du kan blandt andet finde arbejdssko fra Sika Footwear, der laver sko specifikt til forskellige brancher, hvor en stor del af arbejdsdagen foregår på fødderne. En anden fordel ved lige netop sådanne sko, kan også være det fagspecifikke look, der følger med, som kan være med til at give dig som behandler et mere professionelt udtryk i din klinik.

Husk at forplej dig selv i løbet af dagen

Noget andet der også kan være uhyre vigtigt, er den rette forplejning i løbet af dagen. Hvis du ofte har travlt, kan det måske være nemt at glemme at drikke nok med vand og spise en god frokost. Men det kan altså gøre dagen hård for kroppen, da den ikke får de ingredienser den skal bruge til at give dig mere energi. Så sørg for at give dig selv mulighed for at drikke vand løbende, eventuelt ved at have en vandflaske med i behandlingsrummet. Og gør mad tilgængeligt i form af en madpakke eller lignende, så du kan få spist et ordentligt måltid også.

Kommentarer lukket til Sådan kommer du igennem en lang arbejdsdag på benene