smerte
Annonce

Når kroppen siger av efter skiferien

Selvom de fleste vender hjem fra skiferie uden større skader end lidt ømhed rundt omkring i kroppen, fordi man har brugt nogle muskler, man ikke plejer, og måske slet ikke ikke vidste, man havde, er der dog nogle som har brug for behandling, når skiferien er slut.
Her vælger mange at gå til en fysioterapeut, men flere og flere får øjnene op for, hvor effektivt akupunktur kan være mod spændte eller forstrakte muskler, myoser og infiltrationer.

Pas på ryggen med en tagboks

Man kan tro, at det er ved selve skiløbet, at folk kommer til skade eller udvikler ømme muskler, men i mange tilfælde opstår skaderne ved afterski eller når folk prøver at bakse kufferter, ski og andre ting op på taget af bilen.

For at skåne din krop, kan du derfor vælge at investere i en tagboks, hvor det hele kan ligge i, og du lettere kan få placeret de enkelte ting på en fornuftig måde. Tjek for eksempel https://magasinetski.dk/skiudstyr/tagboks/ ud og se det store udvalg af tagbokse.

Gå ikke ned på sikkerhed

Ud over at beskytte sin krop mod skader og dermed spare på behandlingerne hos akupunktør, fysioterapeut eller andre, er der ved tagbokse den fordel, at den yder en væsentlig grad af sikkerhed for de andre bilister, når I drøner ned af den tyske autobahn. Uden en tagboks skal man være sikker på at al bagagen er surret forsvarligt fast, for det kan være livsfarligt for bagvedkørende, hvis ski, kufferter eller en klapvogn falder af under kørslen.

Selvom man bruger tagboks og måske også kender en god akupunktør i det tilfælde, at det alligvel skulle gå galt, er der ting, man dårligt kan beskytte sig mod, og det anbefales derfor at tegne en rejseforsikring, inden man drager afsted mod pisterne.

Kommentarer lukket til Når kroppen siger av efter skiferien