Annonce

Det skal du bruge til pilates

Pilates er en afstressende træningsform, som mange benytter sig af. Samtidig styrker pilates kroppens muskler og øger fleksibilitet og smidighed. Læs med her og bliv klædt på til pilates, lige fra pilates tøj til pilates måtte! 

Pilates er en meget populær form for træning, og det kan du nyde godt af i hele landet: Der findes masser af pilates i København og landets andre store byer. Her trender de fysiske øvelser, som hjælper dig med at opbygge stærke muskler og led, smidighed og fleksibilitet. 

Så hvis du endnu ikke har prøvet kræfter med pilates, kan det kun anbefales at finde et studie nær dig og komme i gang. Din krop vil takke dig for det, og det samme vil dit sind! Men hvad skal man have med til pilates? Vi guider dig til alt fra pilates tøj til pilates måtte. 

Prøv pilates i København 

Landets store byer er som bekendt rig på træningsformer som yoga og pilates. De to typer træning bliver tit sidestillet, og de har da også en del til fælles. Dog er der forskel, hvis man kigger filosofierne og metoderne efter i sømmene. Du kan med fordel give pilates et skud, hvis yoga ikke lige er noget for dig – eller du kan dyrke begge dele. Pilates i København er bestemt en mulighed, og du kan finde pilates i mange af de samme studier, som også tilbyder yoga.  

Pilates tøj og pilates måtte 

Når du har fundet pilates København eller et andet sted, kan du pakke tasken og blive klar til din første session. Hvad skal du så have med? Selvom yoga og pilates er to forskellige former for træning, kræver begge dele minimalt udstyr. 

Det kan således være en god idé at have det rigtige pilates tøj og en pilates måtte, og du kan også bruge en træningsbold. Men i princippet har du ikke brug for meget andet end din krop og dit sind. En pilates måtte kan gøre det mere skånsomt for fx knæene, og pilates bukser sikrer dig en behagelig oplevelse. 

Hvad er pilates bukser? 

Pilates bukser – og pilates tøj i det hele taget – lyder måske mystisk og avanceret. Men det er det faktisk slet ikke. I bund og grund er det tøj, der sidder godt på kroppen, så det ikke folder, krøller eller falder ned i hovedet på dig, når du bukker dig. 

Det kan være en super idé at investere i noget lækkert pilates tøj til træning, for med de rette pilates bukser og –bluser kan du bevæge dig frit og ubesværet. Pilates tøj, pilates bukser og pilates måtte er således med til at understøtte din træning, så den bliver så fornøjelig og effektiv som muligt. 

Hvad er pilates? 

Pilates er en træningsform, som er opfundet af Joseph Pilates i starten af 1900-tallet – og som du måske kan regne ud, er øvelserne opkaldt efter ham. Jospeh Pilates beskrev træningen som et “fitness-system”, og det er da også en meget metodisk tilgang til kroppen. 

Ved hjælp af kontrollerede øvelser, positioner og stræk styrkes selv de mindste muskler i kroppen, og du ender ud med en følelse af balance og velbehag. Kroppens led bliver også forstærkede ved pilates, og strækkene gør dig både smidig og fleksibel. 

Kommentarer lukket til Det skal du bruge til pilates