Artikler

Underholdning for hele familien

Juleferien er snart indenfor overskuelig rækkevidde. Det betyder, at du og din familie får tid til at være sammen og lave noget andet, end I ellers plejer. Der er mange muligheder, og i det følgende får du tre tips til, hvad I kan foretage jer på de lange juledage.

1. Julekalender

Der udsendes hver dag et afsnit af en julekalender på samtlige af de danske tv-kanaler. Derudover kan du via streamingtjenesterne tilgå flere af serierne, der er opdelt i 24 afsnit. Den mørke, hyggelige juletid giver også god anledning til at se julefilm, og de er som regel for hele familien.

2. Test hinanden

I kan teste hinanden internt i familien med nye spil og sjove gåder, der kan findes online. I behøver ikke sidde lårene af hinanden, for mange af aktiviteterne er nogle, børnene selv kan udføre, mens mor og far sørger for julemaden i køkkenet.

3. Gå en tur

Der er mange muligheder for at gå en tur i december måned. Uanset om du er til skov eller by, er der hyggelige ruter. Du kan også tage på et af de mange julemarkeder eller besøge venner og familie, som du ellers ikke har tid til at se. Julen giver anledning til refleksion, samvær, hygge og ro.

Kommentarer lukket til Underholdning for hele familien