Artikler

Tjen penge ved siden af arbejdet 

Bliver du jævnligt nødt til at gå til akupunkturbehandlinger grundet dine smerter, er det ikke underligt, hvis du har været nødt til at nedsætte din arbejdstid. Færre arbejdstimer kan betyde færre penge på lommen, men økonomi behøver ikke at blive et problem for dig. Har du for eksempel overvejet investering?  

En grundig overvejelse 

Inden du investerer en del af din opsparing, er det klart, at du må gøre dig grundige overvejelser. Med en investering har du mulighed for at tjene mange penge, men investeringer kan også være skyld i et stort økonomisk tab. 

Netop fordi det er risikabelt at investere dine penge, bør du aldrig investere flere penge, end du har råd til at miste. Mange investeringer kan bedst betale sig, hvis de løber over flere år. Derfor kan det vare lang tid, før du får de investerede penge at se igen. 

Hvilken investering skal du foretage? 

I dag er det blevet populært at investere sine penge, fordi folk har fået øjnene op for, at der er mulighed for at sidde tilbage med en store gevinster. Der kan dog tages mange forskellige metoder i brug, hvis du vil investere dine penge. 

Én slags investering, som de færreste har hørt om, er crowdlendingCrowdlending gør det muligt for dig at låne penge ud til privatpersoner eller firmaer, hvor du løbende modtager renter. Oftest vil de penge, som du låner ud, blive spredt på mange forskellige investeringer, hvilket giver dig højere sikkerhed. Læs mere om crowdlending-markedspladsen Mintos 

Bliv godt klædt på 

Inden du foretager din første investering, kan der være rigtig mange ting, som er rare at vide. Mange af tingene vil du lære hen ad vejen, men det kan alligevel være klogt at være grundig i din research. Her kan du lære meget mere om investeringer, lån og din daglige økonomi. 

 

 

Kommentarer lukket til Tjen penge ved siden af arbejdet