Annonce

Styrk forretning ved at tage imod krypto som betaling

Det er meget populært at kunne betale med alle mulige Pay apps på hjemmesider, og hvis du har din egen klinik eller lignende, så har du nok et eller andet booking system, som du anvender. Dette system har måske en række forskellige betalingsmetoder, som du kan vælge at tage imod. Hvad hvis vi fortalte dig, at der er potentielt flere kunder at hente, hvis man begynder at tage imod krypto som betalingsmiddel?

 

Måske lyder det lidt mærkeligt, men der er altså mennesker, som har investeret i blandt andet ether, og nu ønsker de at bruge deres kryptovaluta på forskellige ydelser. Det kan være alt fra frisører til at tage i bowlinghallen. Problemet er bare, at de fleste steder kun tager imod kort og kontanter, så de finder bare et andet sted at handle. Det er netop her, du har en meget god mulighed for at hente nogle kunder, så andre konkurrenter ikke får dem.

 

Det er ikke svært at få implementeret betalinger med krypto på din webshop eller lignende. Du skal bare oprette dig på en af de mange platforme for virksomheder, og så er du klar til at tage imod kryptovaluta fra dine kunder. Det er meget nemt, og det koster dig som udgangspunkt ikke noget. Det koster selvfølgelig et gebyr, hver gang folk skal til at betale for dine ydelser, men det samme gælder jo uanset hvilket betalingsmiddel dine kunder anvender. Du har altså intet at tabe i denne her sammenhæng.

 

En fordel kunne dog være, at du selv prøver at foretage et køb ether nemt og prøver betalingsløsningen af, inden dine kunder gør det. Du har vel også testet, at dine kort betalinger virker på din hjemmeside, går vi ud fra.

 

Generelt kan det anbefales at tage imod krypto, fordi det kan ikke trækkes tilbage og er dermed mere sikkert end mange andre alternativer, som mange hjemmesider benytter. Måske får du dig en ny hobby i forbindelse med denne ændring i din forretning. Du skal dog huske, at kryptovaluta ikke er noget, man bare smider penge i, og så bliver de til flere. Der er en reel risiko for at miste sine penge, så det skal du også lige være meget opmærksom på.

 

Når du modtager betalingerne fra dine kunder, så kan du vælge om de skal veksles til danske kroner med det samme eller forblive i krypto. Det er smart!

Kommentarer lukket til Styrk forretning ved at tage imod krypto som betaling