Artikler

Sådan kan du gøre dine klienters behandlinger nemmere

Er du akupunktør? Så har du måske også en stor passion for at hjælpe mennesker med nogle af de gener, de døjer med i hverdagen. Og måske arbejder du særligt meget med individer, der er udfordret på en eller anden måde. Derfor er der her nogle idéer til, hvordan du kan facilitere for nogle af de særlige behov.

Hav redskaber til at håndtere de svære følelser

Har du børn eller voksne med autismediagnoser i din klinik, så kan der måske være grundlag for at indkøbe nogle redskaber, de kan få gavn af. Måske både i venteværelset og til selve behandlingen. Hvis du ser på spektrumshop.dk kan du finde mange af sådanne redskaber, såvel som du kan søge meget information om diagnosen, og hvordan du måske kan lette deres besøg. På spektrumshop.dk kan du finde forskellige børnebøger, der henvender til sig børn med autisme. Og du kan også finde forskellige redskaber til sansestimulering. Det kan måske være forskelligt fra behandler til behandler, hvilket behov du og dine klienter har. Men hvis det er interesse, kan du jo udforske spektrumshop.dk ved at læs mere her.

Med viden og de rette redskaber kan du måske i samspil med klientens pårørende gøre oplevelsen i din klinik lidt nemmere.

Vær opmærksom på din indretning

Det kan måske også være relevant at være opmærksom på, hvorledes din klinik er indrettet, og hvilke forskellige stimuli en sådan indretning kan have på din klienter. Hvordan du indretter bedst i den sammenhæng, kan måske være svært, da det heller ikke nødvendigvis er optimalt at undgå indretningsgenstande helt. Så det kan være en balancegang mellem at skabe et trygt og komfortabelt rum, uden at overstimulere dine klienter med en masse unødvendig støj i synsfeltet. Du kan måske undersøge ved fagpersoner, eller måske dine klienters pårørende, hvordan du bedst kan møde dine klienters behov i forhold til indretningen.

Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre dine klienters behandlinger nemmere