Artikler

Lad ikke julen presse dig

Hvis du gerne vil være i god tid med juleforberedelserne, er det nu, du skal i gang, men husk at hygge dig i mens. Det er ikke smart at presse dig selv og din krop, hvis du i forvejen har smerter.

Juletid betyder julestress for mange

Julen bliver ofte proklameret til at være denne fantastisk hyggelige tid. Det er her, man finder sammen med sin familie, og er ekstra venlig over for fremmede mennesker.

For mange er dette ikke virkeligheden, fordi der eksempelvis er konflikter i deres familie. eller de ikke har råd til at fejre en traditionel jul. Find julekonkurrencer her, måske kan du vinde noget, som hjælper dig i juletiden.

Drop forventningerne

Hvis du gerne vil undgå at føle dig stresset i juletiden, kan det være en god idé at sænke dine forventninger. Måske ligger din familie pres på dig, fordi du hvert år laver en fantastisk juleand, eller måske føler du, at dine kollegaer vil se skævt til dig, hvis du ikke går lige så meget op i julen i år.

Hvis du ikke kan finde dig selv i dette præstationsræs, kan det være en god at gøre tingene lidt anderledes i  år. Nyd julen, men pas på dig selv og din krop.

Kommentarer lukket til Lad ikke julen presse dig