Annonce

Investerer din opsparing i aktier

Har du tit gået og tænkt på om du skal begynde at investerer dine penge i aktier?

Så er du ikke ene, for det er nemlig gået hen og blevet utrolig populært at investerer sine penge i aktier, i stedet for at have sine penge stående i banken, hvor du faktisk skal betale penge for at have dine penge stående. Så du vil faktisk kun se at din opsparing bliver mindre når du har den i banken, men ved at investerer dem i enten aktier eller krypto, så kan du altså se dine hårdt optjente penge blive til flere og flere, uden du skal røre en finger.

Hvis vi kigger på aktiemarkedet igennem de sidste 10 år, så kan vi faktisk se at det er steget i gennemsnit med 9% om året. Det vil altså sige at hvis du investerer hundrede tusind kroner i dag, så vil de være næsten to hundrede tusind om 10 år. Hvis du så kan blive ved med at investerer løbende hver måned, når du har nogle penge i overskud, så kan det altså blive til en rigtig god pension opsparing.

Vores penge bliver kun mindre og mindre værd, det du kan købe for hundrede kroner i dag, kan du ikke få til hundrede kroner om et år og derfor er det også vigtigt at du formår at få dine penge til at arbejde for dig. Så du ikke skal knokle på arbejdsmarkedet indtil du er helt slidt og gammel. Men du har mulighed for at trække dig tidligt tilbage og nyde dine sidste dage med penge på lommen. Og så er der jo også rig mulighed for, at du kan videregive dine aktier til dine børn, så de også for glæde af det du har lært.

 

Hvis du har nogle spørgsmål om investering eller noget i den dur, så er du mere end velkommen til at se på aktierdk.dk, hvor vi har samlet mere end 100 forskellige indlæg om aktier og investering for nybegynder.

 

Kommentarer lukket til Investerer din opsparing i aktier