Artikler

Gør alternative betalingsmetoder online-transaktion enklere?

 

Betalingslandskabet udvikler sig hurtigt, med en global betalingsrevolution, der ser kunderne i stigende grad anvende alternative betalingsmetoder uden for de traditionelle måder at betale på. Mens almindelige betalingsmetoder som kontanter og større debet-/kreditkort ikke kommer nogen steder i den nærmeste fremtid, er alternative betalingsmetoder stigende i popularitet. Alternative betalingsmetoder (nogle gange kendt som lokale betalingsmetoder eller APM’er) henviser til produkter som e-wallets, kuponer og forudbetalte kort. Hvis det ikke er kontanter eller et kreditkort, kan det betragtes som en lokal betalingsmetode.

Betalingsmetoder

I løbet af de sidste 12 måneder er den digitale transformation fortsat med at accelerere på tværs af alle sektorer. Her har alternative betalingsmetoder spillet en stor rolle for at gøre det nemmere for forbrugeren. Et eksempel af alternative betalingsmetoder vil sikre forbrugere og deres online sikkerhed, når de spiller på et online casino. De største betalingsmetoder er kredit- og betalingskort, e-punge og bankoverførsler. De giver øget sikkerhed. Dette opnås hovedsageligt med end-to-end-kryptering, som blokerer enhver, der hacker sig ind i et netværk for at få fat i dine penge eller dine bankoplysninger fra at få adgang til transaktionen. Det forhindrer dem også i at videresende transaktionen til forbrugeren eller virksomheden og få adgang til deres data.

E-punge er bredt accepteret i verden, hvor de fleste webshops og andre steder accepterer mindst et af de populære mærker. Forbrugere har en bred vifte af e-punge til deres rådighed. Husk på, at e-punge er blandt de bedste metoder til at indbetale og hæve penge på. Folk kan lide dem, fordi de er hurtige, bekvemme at bruge og sikre.

Brug af bankoverførsler til at indbetale på et kræver, at kunderne linker en eksisterende bankkonto til spillesiden. Muligheden for at foretage betalinger og udbetalinger via bankoverførsler er en af de største fordele ved at bruge denne metode. Også at forbrugere kan indbetale og hæve større beløb via bankoverførsler. Desværre er netbanksystemet noget langsomt. I praksis betyder det, at du nogle gange skal vente i dage eller endda uger, før penge tilføjes eller hæves.

 

Mobile tegnebøger er en type digital tegnebog, der bruges til at foretage kontaktløse mobilbetalinger i stedet for et kreditkort eller kontanter. Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay er eksempler på mobile tegnebøger, der tilgås via apps, der er downloadet til en smartphone eller bærbar enhed. Udover at foretage betalinger med et enkelt tryk, kan de også fyldes op med koncertbilletter, rejsepas og loyalitetskort eller andet, der kan placeres i en fysisk pung. Digitale tegnebøger er designet til at tilføje endnu et niveau af sikkerhed og sikkerhed. Fysiske kort og kontanter er nemme at miste eller stjæle. Elektroniske detaljer er adgangskodebeskyttede, ofte med et ekstra biometrisk lag af sikkerhed.

BNPL er en populær alternativ betalingsmetode, fordi den giver kunderne mulighed for enten at betale hele beløbet senere eller fordele en vares omkostninger over flere rater, normalt uden at skulle betale renter eller transaktionsgebyrer. Køb er for det meste finansieret via en bankkonto, debet- eller kreditkort. Klarna, Affirm og Afterpay er et par eksempler på dette.

Hvorfor alternative betalingsmetoder er afgørende for enhver virksomhed

Virksomheder kan tilbyde deres kunder det perfekte produkt til deres marked, men hvis de ikke tilbyder de alternative betalingsmetoder, som disse kunder foretrækker, risikerer de at miste potentielle salg.  Alternative betalingsmetoder er kendetegnet ved sikkerhed, hastighed og brugervenlighed, så accept af alternative betalinger er grundlæggende ikke kun for e-handel, men for alle kommercielle aktiviteter.

Alternative betalingsmetoder repræsenterer potentielle besparelser på kreditkorttransaktionsgebyrer, som er fordoblet for virksomheder i det sidste årti. Selvom det stadig er nødvendigt for handlende at acceptere kreditkort, udgør de stadig et potentielt dræn på avancerne. Efterhånden som flere kunder strømmer til at bruge alternative betalingsmetoder, vil beløbsmargenen, der ofres til kreditkortgebyrer, falde.

Alternative betalingsmetoder giver kunderne en række muligheder, der er hurtige, bekvemme og sikre. Større kryptering, biometrisk autentificering og tokenisering betyder, at alternative betalingsmetoder er endnu mere sikre end chip- og PIN-transaktioner.

Kommentarer lukket til Gør alternative betalingsmetoder online-transaktion enklere?