Klinik Wellness v/Klaus Duedeam

Firmanavn:
Klinik Wellness v/Klaus Duedeam
Beskrivelse:

Velkommen til min hjemmeside

Det er mig en stor fornøjelse at byde velkommen til mit website, der har det formål at formidle viden om Klinik Wellness til dig.I dag er det mere almindeligt at benytte andre former for behandling end de traditionelle. Hos Klinik Wellness er det vigtigt for mig, at kunne sammensætte en behandling, som passer lige til dig. Det mener jeg at kunne tilbyde, da jeg nøje kombinerer behandlingerne til netop dig, ud fra de forskellige behandlingstyper, som jeg har uddannet mig i.Du kan bestille tid under Kontakt i menuen, ved Online booking

Hos Klinik Wellness er det vigtigt for mig at dit besøg bliver en god og tryg oplevelse og at du får lyst til at komme igen.Hvis du uheldigvis har overanstrengt nogle af dine muskler, måske på jobbet, til sport eller i haven, kan fysiurgisk massage afhjælpe din overanstrengelse.Gendai Reiki healing er også helt fantastisk at bruge, eventuelt kombineret med massagen.

Du kan også blive behandlet med zoneterapi, kinesisk krops-akupunktur, cupping og/eller øreakupunktur.Jeg er Registreret Zoneterapeut (i SAB) og Registreret Akupunktør (i DA) – RAB.

Læs mere Om mig.

Telefonnummer:
23364567
Adresse:
Amtsvej 15 Allerød, 3450