Jiewei Chen

Firmanavn:
Jiewei Chen
Beskrivelse:

Jiewei Chen har studeret kinesisk akupunktur og vestlig medicin i Kina. Hun har arbejdet som overlæge på øjenafdelingen ved Harbin Medical University Hospital. Hun er anerkendt som en kompetent behandler, RAB godkendt, samt dygtig underviser. Derudover har hun i en årrække drevet skolen Medical Acupuncture Denmark.

Jiewei Chen er også kvinden bag Harmoni Kinesisk Medicin. I dette unikke behandlingskoncept har hun kombineret viden og erfaring fra traditionel kinesisk medicin med moderne teknikker og dermed udviklet meget effektive metoder til undersøgelse, diagnose og behandling.

Jiewei Chen har speciale i smertebehandling og øjensygdomme, men behandler dog generelt et bredt område af forskellige sygdomme: stress, lammelse, uren hud, rynker, psoriasis, allergi, mave- og tarmproblemer, søvnbesvær, hedeture, impotens, inkontinens m.m. Det er hendes erfaring at der opleves en bedring allerede efter første behandling, men hun anbefaler at man indgår i et behandlingsforløb, for at opnå bedre og blivende effekt.

Telefonnummer:
24241088
Adresse:
Fensmarks Alle 6 Farum, 3520