Artikler

En hverdag uden muskel- og ledsmerter

Har du et arbejde der kræver meget tid på farten, så er det en god idé at rejse så komfortabelt som muligt. Transporten er i orden, men hvad med oppakningen ?

Pak let og slip for besværet

Kræver dit arbejde at du tit tager afsted på forretningsrejser, så kan rejsetasken hurtigt blive slidt. Det skal oftest være praktisk og komfortabelt, når man rejser, særligt hvis man kun er afsted et par dage. Dagsture og korte forretningsrejser kræver oftest ikke en kuffert, for unødvendig oppakning betyder kun, at der er mere at bære på, men hvorfor ikke helt slippe for at bære? En rejsetaske på hjul eksempelvis, så du slipper for at bære din taske med dig rundt.

Den gamle sportstaske er slidt og egner sig måske ikke ligefrem til en forretningsrejse. Hvorfor ikke investere i en rejsetaske, der er både praktisk og rummelig. På webshop der forhandler kufferter er der mange at vælge mellem. Så er du fri for at have den store kuffert med, hver gang du skal afsted på endnu en rejse.

Sid ordentligt på din arbejdsplads

Det er vigtig at sidde i en ordentlig position på din arbejdsplads således at du undgå diverse små- eller store skader på i dine led og muskler. Når først skaden har taget fat, kan du ende med at være sygemeldt i ugevis.

Hvis du som eksempel bruger det meste af dagen på at lave transskribering i København, så er det vigtigt at du har et komfortabelt headset, som er lydtæt. Du skal have en ergonomisk stol og et hæve- sænkebord hvorpå du også kan vælge at stå op og arbejde.

Når du arbejder i en siddende position er det vigtigt at du har fuld støtte i ryg og lænd. Du skal sidde lige uden at svaje i ryggen.

Kommentarer lukket til En hverdag uden muskel- og ledsmerter