Danske Akupunktører


Address: Fensmarks Alle 6 Farum, 3520
Beskrivelse:

Jiewei Chen har studeret kinesisk akupunktur og vestlig medicin i Kina. Hun har arbejdet som overlæge på øjenafdelingen ved Harbin Medical University Hospital. Hun er anerkendt som en kompetent behandler, RAB godkendt, samt dygtig underviser. Derudover har hun i en årrække drevet skolen Medical Acupuncture Denmark.

Jiewei Chen er også kvinden bag Harmoni Kinesisk Medicin. I dette unikke behandlingskoncept har hun kombineret viden og erfaring fra traditionel kinesisk medicin med moderne teknikker og dermed udviklet meget effektive metoder til undersøgelse, diagnose og behandling.

Jiewei Chen har speciale i smertebehandling og øjensygdomme, men behandler dog generelt et bredt område af forskellige sygdomme: stress, lammelse, uren hud, rynker, psoriasis, allergi, mave- og tarmproblemer, søvnbesvær, hedeture, impotens, inkontinens m.m. Det er hendes erfaring at der opleves en bedring allerede efter første behandling, men hun anbefaler at man indgår i et behandlingsforløb, for at opnå bedre og blivende effekt.

Telefonnummer:
24241088
Address: Brandstrup Akupunktur Ikast, 7430
Beskrivelse:

Jeg tilbyder akupunktur og ergoterapeutisk behandling/afhjælpning af en lang række lidelser i bevægeapparatet. Akutte som kroniske.

Som specialist i bevægeapparatet er jeg uddannet både i akupunktur og som ergoterapeut og vælger den behandlingsform, som passer bedst til dig. Det er min erfaring, at behandlingerne ofte med fordel kan suppleres med kostråd og lægende urter fx the, urter og andre kostråd.

Jeg har valgt at specialisere mig i smertebehandling, gigt, følgesygdomme af diabetes, stress, diverse allergier, samt overvægt

Telefonnummer:
26248567
Address: Bækkeskovvej 4 Vallensbæk Strand, 2665
Beskrivelse:

Professionel behandling indenfor akupunktur (TCM) Øreakupunktur/auricoloterapi, børnezoneterapi, cupping.
Speciale i smerter i bevægeapparatet, barnløshed, IUI, IVF, stress. Vi har gennem 20 år behandlet mere end 15.000 patienter.

Aftale med sygeforsikringen Danmark, Sundhedsforsikringer bl.a. Danica, Skandia, PFA, Mølholm, Dansk sygesikring, Top Danmark m.fl.

Telefonnummer:
29918876
Address: Heibergsgade 36, st.tv. 8000 Århus C
Telefonnummer:
60154050
Address: Skjoldvej 40 Juelsminde, 7130
Telefonnummer:
26212844
Address: Bülowsvej 50A, st Frederiksberg, 1870
Telefonnummer:
21493854
Address: Katterhøjvej 24 Højbjerg, 8270
Beskrivelse:

Velkommen hos Herskind Akupunktur i Højbjerg.

Mit navn er Inge Herskind. Jeg er uddannet sygeplejerske og sundhedsautoriseret akupunktør (SA/RAB) og har mere end 10 års erfaring. Jeg tilbyder professionel akupunkturbehandling, som tager udgangspunkt i dine personlige udfordringer. Ud fra dette vurderer og tilrettelægger jeg et individuelt behandlingsforløb. Akupunkturbehandling er et godt supplement til den vestlige medicin og en mulighed for at skabe balance i kroppen på naturlig vis, så der opnås større sundhed og velvære. Jeg har specialiseret mig indenfor barnløshed, graviditet, allergi og smerter.

Jeg har meget fokus på inflammation og har mulighed for at teste for dette vha. en lille blodananlyse. Dette giver mig mulighed for også at afhjælpe inflammatoriske tilstande herunder hudlidelser som acne, rosacea, psoriasis osv.

Åbningstider efter aftale.

Telefonnummer:
20230306
Address: Jellingvej 34 Vejle, 7100
Beskrivelse:

Konsultation efter aftale

Telefonnummer:
25470515
Address: Herregårdscenteret 109,1 sal Faaborg, 5600
Beskrivelse:

Sundterapi - Dit valg når du har brug for professionel vejledning. Klinik for Manuel Terapi & Akupunktur. Skadesbehandling, Forbyggende behandling & Smertelindring.

Mandag-Torsdag kl 0700-1700

Fredag kl 0700-1400

Telefonnummer:
71999819
Address: Nordre Farimagsvej 1 B Næstved, 4700
Beskrivelse:

Akupunktur Centret drives af Henrik Jørgensen, som er registreret Akupunktør - RAB, Posturolog, Auriculo Terapeut samt certificeret Hypnoterapeut /Hypnotisør, med 18 års erfaring som fuldtidsbehandler, underviser, og foredragsholder. Henrik Jørgensen er tidligere mangeårig formand for Danske Akupunktører, og efterfølgende udnævnt til Æresmedlem i DA. Henrik Jørgensen er uddannet i kinesisk og vestlig akupunktur m.v., af kinesiske, tyske, samt franske læger, neurologer og akupunktører.

Telefonnummer:
55721400