Annonce

5 tips til at vælge den bedste seng

Står du og skal købe en ny seng, så er gode råd ikke nødvendigvis dyre. Du får nemlig 5 af de allerbedste i denne artikel, hvor vi guider dig til køb af en ny seng. Hvad enten du leder efter en ny kontinentalseng eller boxmadras, så gør du derfor klogt i at læse denne artikel først.

 

At vide, hvordan man vælger en seng, kan være lidt mere kompleks, end vi først er klar over. Her udforsker vi 11 tips til at gøre køb af seng nemmere og mere ligetil.

 

Du sover en tredjedel af dit liv, så det er vigtigt at forstå, hvad der skal til for at vælge en ny seng. Den forkerte seng kan føre til ømme muskler, dårlig ryg og naturligvis mangel på søvn. En bedre nats søvn i en god seng kan alt sammen lægge op til et bedre dig. Så tjek vores råd om at finde den bedste type seng til dit hjem og dine behov.

 

Hvordan vælger man den bedste seng?

Der er mere til at vælge en god seng end blot hvordan den ser ud. Fra skjult opbevaring til senge designet til specifikke madrastyper, der er masser at tænke på. Her giver vi 11 trin til at vælge en god seng:

 

  1. Besøg en sengebutik

For at sikre dig, at du vælger den bedste type seng, er det ikke ideelt at se den på skærmen. Et besøg i en butik giver dig mulighed for at prøve forskellige stilarter, former og designs for at sikre, at du finder en god seng. Find dit nærmeste Dreams showroom på vores Dreams Store Locator. Hvis du også leder efter en ny madras, så tjek Sleepmatch ud – vores avancerede teknologi, som kortlægger din krop og foreslår den bedste madras.

 

  1. Se ikke bare på det, læg dig på det

Det er vigtigt, at du altid prøver en seng, før du køber den. Vi er alle forskellige, og én seng er ikke lavet til alle. Folks krav til støtte vil variere afhængigt af deres vægt og bygning, så du skal være virkelig komfortabel med din beslutning.

 

  1. Vælg en seng sammen

Hvis du skal dele seng, så skal du vælge en god seng til både dig og din partner. På den måde kan du både ligge på den og sikre dig, at den er stor nok og behagelig nok til jer begge.

 

  1. Tænk over rummets størrelse

Samlet soveværelsesstørrelse bør altid tages i betragtning. Hvis soveværelset er for lille, vil en massiv seng ikke være noget for dig. For at slappe ordentligt af skal du have en rimelig plads omkring din seng. Hvis du forbedrer et multifunktionelt rum, så overvej, at sovesofaer tilbyder mere boligareal, når du ikke sover på dem. Og hvis du ikke er helt sikker på, hvilken sovesofa du har brug for, så tjek først vores guide til sovesofaer.

 

  1. Få mest muligt ud af pladsen med opbevaringssenge

Hvis du ikke har plads til et stort klædeskab, eller du ikke ved, hvor du skal placere dine ekstra lagener, så overvej en skammelseng. Disse er den bedste type seng til dem med små værelser, da de giver dig masser af ekstra plads til at opbevare dine ting på en nem og bekvem måde. Hvis du ikke har brug for ret meget opbevaring, som en skammel giver, er en sovesofa en anden mulighed. Disse senge har skuffer, der kan bruges til at gemme små rodstykker væk.

 

Kommentarer lukket til 5 tips til at vælge den bedste seng