Annonce

3 tips når du skal flyve langt

Skal du snart ud på en længere flyvetur, og vil du gerne være sikker på at få dig en god oplevelse, kan du her finde lidt inspiration i vores tips.

Læs også denne strandguide til Sri Lanka, hvis du er interesseret.

Prøv at sove på flyet
Det første tip er at se, om du kan få sovet på din tur. Skal du fx til Asien eller USA, kan det nemt tage mange timers flyvning at komme frem, og det kan hurtigt blive en kende kedeligt, hvis du skal prøve at finde på noget at underholde dig selv med i alle timerne.

Derfor kan du få tiden til at gå markant hurtigere, hvis du har mulighed for at lukke øjnene i et par timer ombord på flyet. Husk gerne en nakkestøtte og en sovemaske til turen, hvis du vil øge muligheden for at få sovet lidt.

Vær forberedt med film, serier og snacks
Dernæst kan det også være godt at være forberedt med masser af underholdning, til hvis du fx ikke kan sove på flyet. Så er det altid godt at have en film, en serie eller noget musik at lytte til undervejs.

Det kan også være godt lige at stoppe i taxfree inden din tur, så du kan fylde din håndbagage op med snacks, så du har lidt at spise på din lange flyvetur. Husk at hente film og serier ned lokalt på din enhed, hvis du vil se dem offline, når du er i flyet.

Bestil mad ombord på flyet
Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé at bestille noget mad på din flyvetur. Du skal sidde der i lang tid, så det er nok også en god idé at få noget i maven, der minder om rigtig mad, og ikke bare peanuts fra taxfree.

Selvom flymad ikke altid er det mest spændende mad i verden, kan det jo være, at du bliver positivt overrasket. Og det er trods alt bedre at få lidt mad på flyet, i stedet for at sidde og sulte hele vejen til din destination.

Kommentarer lukket til 3 tips når du skal flyve langt